Terítéken a tradíció
Az igazi minőség megteremtése csak odaadással, a hagyományok tiszteletével és megőrzésével lehetséges. Csakis szívvel-lélekkel s nagy körültekintéssel érhető el az, hogy munkánk gyümölcse az átlagból kiemelkedjék és értékteremtővé váljék.
A Bükki Ízek háztáji termékei e hitvallás megtestesítői. Igazi különlegességnek számítanak a magyar piacon, megérdemlik a kiemelt figyelmet.
Persze ezzel még nem mondtunk semmit. A Bükki Ízek szavak hallatán is igazán egyedülálló látványvilág tárulhat elénk, ami meg is valósul: elképzeltetik a táj, a munka, az illatok, színek és morajok.
Az ínyenc termékek pontosan ezekre az apró rezdülésekre reagálva készülnek el.
Hogyan teszi ezt a Bükki Ízek?
Minőségi alapanyagokkal dolgozik és egyedi ízvilágot teremt: a bükkfa füstölése páratlan, amihez a 40 éves szakértelem elengedhetetlen. Telekes Géza (vagy ahogy sokan hívják Öcsi, a gyerekeknek Géza bácsi, régi barátoknak pedig Kenyér) munkája egyben hobbija is, a tradíciót tiszteletben tartva nem használ mesterséges alapanyagokat, s 2007-től már ismerhetik húsipari termékeit.
Célja, hogy a hagyományokat szem előtt tartva, kiemelkedő szakmai tudással értéket teremtsen, s még inkább erősítse a magyar gasztronómiát, mely kultúránk egyik alappillére.
Keresse a Bükki Ízeket bizalommal.